U prilogu su informacije o Crowfunding kompaniji koja nudi NAJNOVIJI revolucionarni program u Europi, u sklopu projekta SHARING ECONOMY.

U ponudi su prestižni njemački automobili po najpovoljnijim uvjetima, uz mogućnost izgradnje karijere i zarade prema marketinškom planu za osobe koje su zainteresirane za suradnju.

Projekt je organizirala i vodi internacionalna Crowfunding kompanija registrirana u Essenu u Njemačkoj, koja je započela s radom u 10. mjesecu 2014.,a djeluje na području čitave Europske unije...


Njemačka Crowfunding kompanija pruža svim zainteresiranima da naruče i dobiju u dugoročni najam NOVI automobil sa svim plaćenim troškovima registracije i tehničkog pregleda, osnovnog i kasko osiguranja te dvostruki set guma (ljetne i zimske).

Kao klijent imate osiguran  besplatan servis kod ovlaštenih servisera ili popravak u slučaju kvara ili sudara. Osim Vas i 4 člana Vaše obitelji mogu voziti automobil. Možete se odlučiti za jedan od slijedećih 4 salona automobila:

 

PLAVI SALON 

 

U ovom salonu automobila birate između:

SMART FORFOUR ili FORTWO, VW POLO, OPEL CORSA, ADAM, KARL ili UP.
 


Rok isporuke je od 10 - 24 mjeseca. Po isporuci potpisujete ugovor o dugoročnom najmu od dvije godine.

Nakon isteka dvije godine dobivate novi auto iz ZELENOG SALONA  u najam (ili ponovno iz plavoga, ovisno o tome što ste pri preuzimanju svog prvog automobila odabrali i uplatili) na slijedeće dvije godine, itd..

SAZNAJTE VIŠE

ZELENI SALON

 

U ovom salonu automobila birate između:

MERCEDES A ili B CLASSE, BMW  SERIJA 1, AUDI A1, A3, VW GOLF 7 , W TOURAN, TIGUAN, BUBA, OPEL ASTRA, MERIVA ili MOKKA, MINI COOPER


Rok isporuke je od 10 - 24 mjeseca. Po isporuci potpisujete ugovor o dugoročnom najmu od dvije godine.

Nakon isteka dvije godine dobivate novi auto iz NARANDŽASTOG SALONA  u najam (ili ponovno iz zelenog, ovisno o tome što ste pri preuzimanju svog prvog automobila odabrali i uplatili) na slijedeće dvije godine, itd..

SAZNAJTE VIŠE

NARANDŽASTI SALON

 

U ovom salonu automobila birate između:

MERCEDES C CLASSE, CLA ,GLA, BMW  SERIJE 2, SERIJE 3, I3, X1, Z4, AUDI 4, Q3, Q5, TT roadster, S1,S3, VW  PASSAT, SHARAN, OPEL INSIGNIA, ANTARA, CASCADA i ZAFIRA

 


Rok isporuke je od 10 - 24 mjeseca. Po isporuci potpisujete ugovor o dugoročnom najmu od dvije godine.

Nakon isteka dvije godine dobivate novi auto iz SREBRENOG SALONA  u najam (ili ponovno iz narandžastog, ovisno o tome što ste pri preuzimanju svog prvog automobila odabrali i uplatili) na slijedeće dvije godine, itd..

SAZNAJTE VIŠE

SREBRENI SALON

 

U ovom salonu automobila birate između:

AUDI A5 i A6, RS Q3, BMW Serija 4, SERIJA 5, X3, X5, JAGUAR F-PACE, X5, XE, XF, MERCEDES CLASSE E, GLC, SLC, LAND ROVER DISCOVERY 4 i SPORT, EVOQUE, EVOQUE CABRIO, MINI CLUBMAN i PACEMAN, PORSCHE 718 BOXSTER, 718 CAYMAN, MACAN, VW TOUAREG


Rok isporuke je od 10 - 24 mjeseca. Po isporuci potpisujete ugovor o dugoročnom najmu od dvije godine.

Nakon isteka dvije godine dobivate novi auto iz ŽUTOG SALONA  u najam (ili ponovno iz srebrenog, ovisno o tome što ste pri preuzimanju svog prvog automobila odabrali i uplatili) na slijedeće dvije godine, itd..

SAZNAJTE VIŠE

Napominjemo da je to za prva četiri salona SVEUKUPNA CIJENA koju plaćate JEDNOKRATNO za sve vrijeme suradnje. Naime, pri prolasku Vašeg naloga kroz sustav dobivate unutarnju valutu kompanije u vrijednosti većoj od već uplaćene narudžbe te tako možete uvijek iznova, svake dvije godine, uplaćivati istu kategoriju ili višu.

Auto dobivate od kompanije i vozite bez ikakvih novih troškova. Na autu je obavezna istaknuta reklama kompanije koja se preuzimanjem svakog novog i većeg automobila smanjuje. 

Nakon isteka 2 godine auto se vraća kompaniji, koja tada sve vraćene aute stavlja u prodaju na tržište, što je i osnovni biznis kompanije, a Vi dobivate novi auto iz salona koji ste naručili.

Aute mogu naručiti i tvrtke za svoje poslovne potrebe, te uplaćuju naloge za onoliko auta koliko žele za svoju firmu ( npr. 2 auta x 637 eur ili  2 x 1706 eur). Tvrtka će dobiti aute u dugoročni najam, sve uplate idu u trošak poslovanja, te se nakon toga isporučuju automobili s besplatnim najmom, uz promjenu auta svake 2 godine.

Jedini Vaš trošak je gorivo, a njega možete financirati iz dodatne zarade:

  1. ako uđete u Utility program, uplatom 165 eur jednokratno, koji s vremenom višekratno isplaćuje darovne kartice po 310 eur vrijednosti naplative na svim POS aparatima
  2. ako postanete VIP klijent ili
  3. ako postanete  advisor (savjetnik) 

Sve ostale troškove pokriva kompanija.


Napomena:

KLIJENT se postaje s predbilježbom i  jednokratnom uplatom u jedan od navedena 4 načina naručivanja automobila.

VIP KLIJENT postaje onaj KLIJENT koji preporuči dvojici klijenata projekt Crowfunding kompanije i nakon toga dobiva bonuse, brže dolazi do automobila, te u računu dobiva dodatna sredstva za bolju opremu auta i bonove za gorivo.

ADVISOR ili SAVJETNIK postaje onaj klijent, koji želi ostvarivati honorarnu ili profesionalnu karijeru s kompanijom te dobiva status advisora nakon odslušanog tečaja grupacije. Nakon toga  zarađuje proviziju i bonuse od svog rada u kompaniji te još brže dolazi do auta na svim nivoima.

 

Ukoliko imate pitanja ili želite postati poslovni suradnik, slobodno me uvijek kontaktirajte (telefonom ili E-mailom). KONTAKT

S poštovanjem, Pejo Spajić dipl.ing.agr. savjetnik (advisor)

 

Copyright © 2018, Poboljšaj Život | Life Improve. Developed by Animat studio.