Valuta kao što je euro ili američki dolar nisu pokriveni zlatom, nego su samo tiskani papir bez unutrašnje vrijednosti temeljen na povjerenju. Centralne banke ga mogu beskonačno tiskati te staviti političarima i vladama na beskonačno raspolaganje i to novac kojeg odavno nema. Rezultat svega toga je rast javnog duga.

Zlato je iznimno likvidno ulagačko sredstvo. Kroz kupnju fizičkog čistog zlata u obliku poluga ste uvijek likvidni. Zlato se u Europskoj Uniji može lako prodati u bankama i tvrtkama kao što je naša, po burzovnoj cijeni. Zlato je novac!

Zlato je oslobođeno od PDV-a i poreza na dohodak. U Europskoj uniji, ukinuta je obveza plaćanja carina i poreza na luksuz. Isto, kod kupnje zlatnika, poluga, dukata i zlatnih poluga ulagači su oslobođeni plaćanja PDV-a, kao i poreza na dohodak.


Ulaganje u investicijsko zlato i srebro!


PREMIUM GOLD HRVATSKA d.o.o. kao ekskluzivni zastupnik u Republici Hrvatskoj tvrtke PIM Gold und Scheideanstalt GmbH iz Njemačke nudi fizičko čisto investicijsko zlato (999,9/1000) i srebro (999,0/1000) u obliku poluga isključivo od proizvođača s LBMA certifikatom. Trg. društvo PIM osigurava da je proizvod "zlato" za naše klijente uvijek na raspolaganju. Do 250 kg na dan može biti isporučeno, podignuto ili za stranke pohranjeno. Do 2015. god., tvrtka je isporučila više nego 4.000.000 grama zlata. U takvim količinama može se vidjeti povjerenje kupaca u nadležnosti tvrtke.

S jedinstvenim proizvodima tvrtke PIM Gold je uspjeh za sigurnu kupovinu zajamčen.

 

 

PIM Gold procesi

Tvrtka PIM Gold pokriva cijeli ciklus trgovanja zlatom. Otkup lom zlata, topljenje, rafiniranje zlata u našoj rafineriji u Istanbulu, proizvodnja čistog zlata u obliku poluga te nakit dio su našeg portfelja. Ispunjavamo sve uvjete iz Pravilnika o odgovornom upravljanju zlatom koji je propisan od strane LBMA-a (eng. London Bullion Market Association) u obliku „Good Delivery“ standarda.


Topionica za zlato PIM Gold nudi proizvode prave materijalne vrijednosti i rješenja za današnje brzorastuće tržište!

Trg. društvo PIM Gold je jedna od vodećih tvrtki za prodaju zlatnih poluga u Njemačkoj i također u Europi. Tržište rafinerija i veletrgovaca plemenitim metalima je vrlo pregledno. Tvrtka PIM Gold ističe se u tržišnom natjecanju kroz fleksibilnost, raznolikost i iznad svega svojim povoljnim cijenama.

Od svog osnutka 2008. godine, unutar ove mlade tvrtke se mnogo stvari promijenilo. Korak po korak, iz godine u godinu, tvrtka neprekidno raste i to s velikim uspjehom.

PIM Gold osigurava da je proizvod "zlato" za naše klijente uvijek na raspolaganju. Do 250 kg na dan može biti isporučeno, preuzeto ili za stranke pohranjeno. Do 2015. godine, tvrtka je isporučila više od 4.000.000 grama zlata. U takvim količinama može se vidjeti povjerenje kupaca u nadležnosti tvrtke.

Kao uslužno orijentirano poduzeće, trgovci i poslovni partneri stoje uvijek u središtu pozornosti. Želimo da svim partnerima u suradnji ništa nedostaje. Iz toga razloga ulažemo veliku vrijednost da svim partnerima u svakoj situaciji pomognemo pronaći pravi put za zajedniči uspjeh. 


 

Ukoliko želite upoznati zašto i na koji način ulagati u plemenite metale te naš asortiman proizvoda i/ili mogućnost zarade pošaljite nam upit klikom na gumb "BESPLATNO SAVJETOVANJE",

Copyright © 2018, Poboljšaj Život | Life Improve. Developed by Animat studio.