DOBRODOŠLI U BEFARGO

Jeste li spremni pridružiti se novoj generaciji kriptekurencije? Fargocoin je jedinstvena blok-platforma, platforma dizajnirana za povećanje sigurnosti mreže i poboljšava ograničenja i funkcionalnost početnih kriptoskulta, kao što je Bitcoin.

Fargocoin osigurava svima bez ogromne hashing power dobiti priliku da zaradite novac.

 

Befargo je rudarski bazen stvoren za moje Fargocoine.

Fargocoin koristi tehnologiju Dokaz o ulozi.

Dokaz o udjelu (PoS) je vrsta algoritma pomoću kojeg mreža blokova kriptokurencije ima za cilj postizanje distribuiranog konsenzusa. Za razliku od kriptoza valute (kao što je bitcoin) temeljen na Proof-of-Work (PoW), gdje algoritam nagradi sudionike koji rješavaju komplicirane kriptografske zagonetke kako bi provjerili transakcije i stvorili nove blokove (tj. Rudarstvo), u PoS-ovim kriptoznim valutama Sljedeći blok odabran je u determinističkom (pseudo-slučajnom) načinu, a vjerojatnost odabira računa ovisi o njegovom bogatstvu (tj. Udjelu).

Pomoću metode Dokazivanje uloga, algoritam kripto valute vjerojatno će odabrati račun s većom količinom novčića na računu kako bi potvrdio sljedeći blok u lancu. Najstariji i najveći set novčića imaju veću vjerojatnost potpisivanja sljedećeg bloka. Zbog toga je stvoren bazen za rudarsku opremu Befargo.

Kupnjom paketa u befargo.com svaki član prima dionice (tokene) u rudarskom bazenu.

Kada bazen rudnika Befargo primi nagrade za rudarstvo, dohodak se dijeli između svih korisnika koji su kupili dionice.

Befargo prihod

Dobrodošli u Befargo Fargocoin obitelj: prijavi se

 

Ukoliko imate pitanja u vezi Fargocoina proizvoda ili želite postati član Fargocoina, slobodno me uvijek kontaktirajte (telefonom ili E-mailom). KONTAKT

S poštovanjem, Pejo Spajić dipl.ing.agr. savjetnik za Befargo Fargocin.

Copyright © 2018, Poboljšaj Život | Life Improve. Developed by Animat studio.